Hemmahopparna hittade rätt för KRF

Linnéa Flod tävlingsledare under lördagens och söndagens tävlingar som Katrineholms Ryttarförening höll i. Hon lyckades vinna klubbmästerskap och lagtävling i hoppning.

Linnéa Flod var både tävlingsledare och vinnare under helgen.

Linnéa Flod var både tävlingsledare och vinnare under helgen.

Foto: BrittMarie Järnström

Hästhoppning2019-10-20 19:28

– För föreningens skull har det flutit på jättebra. De som varit där har också verkat glada och nöjda, funktionärerna har varit jätteduktiga, säger Linnéa Flod om tävlingshelgen.

På lördagen höll KRF bland annat ett klubbmästerskap inom hoppning för ponnys, där blev Anna Dagberg segrande. Totalt var det 99 startande under lördagen.

På söndagen var det 67 starter, då det exempelvis var KM för storhästar på 110 cm. Där var det just Linnéa Flod som segrade. Hon var även med i KRF:s vinnande lag i lagtävlingen, tillsammans med Anna Fors, Frida Niva och Mathias Gustafsson.

– Det var jätteroligt såklart. Det har varit roligt att arrangera, kul när folk vill hjälpa till och det blir bra. Sen är det såklart extra roligt när man själv har en bra dag.

Linnéa tror att en lång stund utan tävling för henne och hästen Zürich Zawadi låg bakom söndagens framgång.

– Vi tävlade en tävling förra våren, annars var det ett år sedan vi hade tävlat ordentligt. Så både jag och hästen var nog väldigt taggade.

Katrineholms RF:s vinnande lag i söndagens lagtävling.
Katrineholms RF:s vinnande lag i söndagens lagtävling.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!