Se KVBS upptaktsträff på Katrineholms-Kuriren

Utöver samtliga elva allsvenska bortamatcher som KVBS spelar den här säsongen kan du även se den allsvenska upptaktsträffen på kkuriren.se nu på fredagen med sändningsstart klockan 13.40. Dock utan huvudtränare Roger "Gubben" Carlsson på plats då han blivit sjuk.

Se allt från den allsvenska upptaktsträffen på kkuriren.se

Se allt från den allsvenska upptaktsträffen på kkuriren.se

Foto: Tomas Nilsson

Bandy2019-10-24 17:00

Den allsvenska bandysäsongen närmar sig med stormsteg. KVBS har en träningsmatch kvar att spela då man tar emot Lidköping på Backavallen nu på söndag. Sedan är det säsongspremiär på den följande lördagen, 2 november hemma mot Kungälv.

Men innan premiärmatchen är det dags för den sedvanliga upptaktsträffen där bland annat tränare och spelare från varje allsvensk klubb kommer prata högt och lågt kring den kommande säsongen. KVBS representeras av huvudtränare Roger "Gubben" Carlsson som kommer svara på frågor via telefon medan nyförvärvet Jimmy Jeschinsky åkt till Stockholm.

Sändningen börjar klockan 13.40 och klockan 13.45 kommer representanter från Allsvenska Serieföreningen och Svenska Bandyförbundet ta ordet innan upptaktsträffens moderator Robert Tennisberg presenterar alla lagens tränare och spelare som får svara på diverse frågor om den stundande säsongen.

Därefter väntas personliga intervjuer som pågår till 17:00 då träffen och sändningen beräknas avslutas.

Så här ser du upptaktsträffen:

För att se den allsvenska bandyupptakten som börjar klockan 13.40 den 25/10 behöver du vara prenumerant. Är du inte kund redan kan du teckna en prenumeration på kkuriren.se genom att klicka på Prenumeration i menyraden.

Är du redan prenumerant kan du enkelt logga in genom att klicka på sändningen på kkuriren.se.

Samma sak gäller för att se de kommande bortamatcherna KVBS kommer spela under den allsvenska säsongen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!